Accident feroviar în judeţul Bacău. Un tren de marfă a făcut praf un autoturism

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Imagine de la locul accidentului feroviar de la Oneşti FOTO ISU Bacău
Imagine de la locul accidentului feroviar de la Oneşti FOTO ISU Bacău

Incidentul s-a petrecut duminică dimineaţă în apropiere de Oneşti. Potrivit primelor informaţii, şoferul maşinii este vinovat de producerea coliziunii, el încercând să traverseze calea ferată fără să se asigure.

Accident feroviar, duminică, 1 martie 2020, în judeţul Bacău, în apropiere de municipiul Oneşti. Un autoturism a fost lovit de un tren de marfă, iar în urma impactului maşina s-a răsturnat pe câmpul din apropiere.

Potrivit primelor informaţii, vinovat de producerea incidentului ar fi chiar şoferul autoturismului, care a încercat să traverseze calea ferată (undeva între Oneşti şi Târgu Trotuş) fără să se asigure. De asemenea, trebuie spus că în zona respectivă nu există o trecere de cale ferată amenajată legal, ci doar una realizată ad-hoc, aferentă unui drum agricol.

Potrivit Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Bacău, care a intervenit la faţa locului, în urma coliziunii au fost înregistrate pagube materiale importante, însă, din fericire, nicio persoană nu a fost rănită grav. Şoferul maşinii a declarat că era singur în automobil când s-a produs accidentul şi că a ieşit singur din autoturism.

A fost deschisă o anchetă penală pentru a fi stabilite cu exactitate împrejurării producerii evenimentului.

Bacău



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite