105 locuinţe ANL vor fi repartizate tinerilor băcăuani. 155 de dosare sunt eligibile. Care este lista nominală a celor care vor primi apartamente

0
0
Locuinţe ANL în municipiul Bacău FOTO Facebook
Locuinţe ANL în municipiul Bacău FOTO Facebook

În şedinţa Consiliului Local, care a avut loc luni, 17 iulie, s-a validat lista nominală a celor 105 solicitanţi, cu dosare aprobate, care vor primi spre închiriere o locuinţă ANL (garsoniere şi apartamente cu 2 şi 3 camere situate pe străzile Narciselor, Făgăraş, Letea, Bucegi şi Depoului.

În perioada următoare persoanele cae sunt menţionate în listă vor trebui să reconfirme dosarele depuse, urmând să semneze contractul de închiriere şi să primească locuinţa repartizată.

Locuinţele care sunt acum disponibile au fost predate în ultima perioadă de foştii chiriaşi sau au fost eliberate ca urmare a acţiunilor de control întreprinse de Compartimentul Fond Locativ al Municipiului Bacău, în colaborare cu Poliţia Locală.

„Persoanele care au fost depistate că nu locuiau la adresele respective sau subînchiriau ilegal au fost somate să elibereze şi să predea municipiului locuinţele ANL, fiind reziliate contractele acestora. Din toamna anului trecut s-au făcut eforturi pentru a se elibera imobilele ocupate abuziv, astfel încât un număr cât mai mare de persoane aflate pe lista de aşteptare să poată beneficia de o locuinţă.
La această dată, un număr total de 155 de dosare sunt eligibile, îndeplinind condiţiile legale, pentru acordarea unui imobil ANL. 105 dosare au fost soluţionate astăzi, dar în perioada următoare vor continua acţiunile de control în vederea clarificării situaţiei juridice a întregului fond locativ, precum şi demersurile pentru repartizarea unor noi locuinţe“, a precizat primarul Cosmin Necula.

Proiect de hotărâre ANL Bacău iulie 2017 by Mircea Merticariu on Scribd

Bacău


Ultimele știri
Cele mai citite