Care este bilanţul primului an de mandat al primarului Cosmin Necula. Critică dură la adresa fostei administraţii

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Primarul Cosmin Necula a vorbit despre primul an în fruntea municipiului Bacău FOTO Mircea MERTICARIU
Primarul Cosmin Necula a vorbit despre primul an în fruntea municipiului Bacău FOTO Mircea MERTICARIU

Joi, 13 iulie, de la ora 12, la Centrul de Afaceri şi Expoziţii „Mircea şi Georgeta Cancicov“ primarul Cosmin Necula a trecut în revistă bilanţul principalelor acţiuni şi proiecte desfăşurate în ultimul an, de când a fost investit. Edilul Bacăului a făcut o critică dură a fostei administraţii, căreia i-a pregătit un material de tip pamflet. Mai mult, primarul Necula a explicat că după aproape toate investiţiile s-ar fi deschis dosare penale.

Primarul Cosmin Necula a susţinut astăzi o conferinţă de presă, în cadrul căreia, timp de aproape o oră şi jumătate a vorbit despre problemele Bacăului dar şi despre stadiul proiectelor, o parte începute pe vremea fostei administraţii. În această perioadă se realizează documentaţia pentru Stadionul Municipal, care va fi în conformitate cu standardele UEFA şi va avea o capacitate de 20 de mii de locuri şi va dispune şi de o pistă de atletism, cu 10 culoare. Noua administraţie locală şi-a propus să amenajeze şi 56 de noi clase pregătitoare în peste 23 de unităţi şcolare. Un alt proiect este cel al rezervei de apă, pentru care există promisiuni de finanţare, prin Ministerul Dezvoltării. 
În ultimul an, firma care asigură transportul în comun în municipiul Bacău, SC Transport Public, a primit noi subvenţii de la Primărie, prin care se asigură transportul gratuit a peste 6500 de elevi şi a peste 10 mii de pensionari.
Un proiect nou, care se va realiza cu finanţare de la BERD, presupune realizarea unui iluminat public modernizat în Bacău, cu tehnologie LED. 4milioane de euro vor fi folosiţi pentru 9 mii de corpuri de iluminat iar 7 milioane de euro vor fi folosiţi pentru infrastructura de iluminat ce se întinde pe 46 de kilometri în muncipiul Bacău.

Bilant-1 an de mandat Cosmin Necula by Mircea Merticariu on Scribd

Critică şi pamflet la adresa fostei administraţii


Primarul Cosmin Necula a vorbit despre neregulile constatate la mai multe proiecte ale fostei administraţii locale. Edilul a făcut referire la liderii liberali Ionel Palăr, Dragoş Luchian dar şi la fostul primar al municipiului Bacău, Romeo Stavarache, ales de băcăuani trei mandate la rând (2014-2016). Mai mult, primarul Cosmin Necula a prezentat şi un material, pamflet, la adresa fostei administraţii, care poate fi citit mai fos. 
 

Cosmin Necula: „Capitala Faradelegii in Romania“ by Mircea Merticariu on Scribd

Bacău



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite