Zilele Aradului sunt gata de start. Urmează şapte zile de sărbătoare.

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Pregătirile pentru cel mai important eveniment al anului sunt gata. Începând de mâine, arădenii se vor putea bucura din nou de câteva zile de distracţie şi voie bună. Bulevardul Revoluţiei va prinde din nou viaţă.

Vestea proastă pentru această ediţie e faptul că municipalitatea nu a mai avut destui bani ca să cheme formaţii cât mai multe ori cântăreţi străini.

Față de ediția de anul trecut când s-au cheltuit 600.000 de lei din care 500.000 din bugetul local, anul acesta organizarea costă doar 250.000 de lei, din care primăria a pus la bătaie doar 100.000, restul de bani fiind asigurați din sponsorizări.

Singurele nume grele de pe afișul manifestărilor, chemate din capitală, sunt în acest an Direcția 5 și Andreea Bănică.

Ca și în anii precedenți, pe toată durata sărbătorii vor fi organizate spectacole folclorice în cartiere, iar în data de 22 august, arădenii sunt invitați la Festivalul Cătlanelor la care și-au anunțat până acum participarea 24 de echipe.

Evenimentul va cuprinde spectacole de teatru, expoziţii de fotografie şi pictură, decernări de titluri şi premii, plimbări cu Săgeata Verde, cu titicarul, concerte de fanfară, o expoziţie cu trenuleţe, spectacole de marionete, conferinţe, valsuri şi petreceri pe ştrand.

„Punctul forte va fi dat, ca în fiecare an, de concertele de muzică populară din cartierele Vlaicu, Alfa şi Micălaca, dar mai ales de concertul de sâmbătă de la Ştrandul Neptun. Pe scena de la ştrand vor urca sâmbătă seara două formaţii italiene de muzică, dar şi Andreea Bănică şi Direcţia 5”, a declarat Geanina Pistru, viceprimarul oraşului.

Arad



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite