Zeci de persoane au participat la primul vernisaj al Alexandrei Blănaru FOTO

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Alexandra Blănaru şi Bazil Mureşan  FOTO
Alexandra Blănaru şi Bazil Mureşan  FOTO

Tânăra arădeancă Alexandra Blănaru (25 de ani) a avut primul vernisaj, vineri seara, la Teatrul Ioan Slavici. Expoziţia a cuprins 20 de lucrări şi a purtat denumirea 777 BLN.

Alături de Alexandra Blănaru au fost zeci de persoane din Arad. Cel care a deschis vernisajul a fost Basil Mureşan.

„Alexandra are penel şi are un început bun. Pictează mai bine decât mulţi artişti consacraţi. Şi vă spun chestia asta din postura persoanei care vizitează expoziţiile de pictură din Arad”, a spus aceasta.

Tânăra a spus că are emoţii  şi că visul ei a devenit realitate: „Vreau să le mulţumesc tuturor celor care s-au ocupat de crearea acestui eveniment şi, nu în ultimul rând, vreau să mulţumesc unui om special din viaţa mea care a crezut în mine. Sper că toţi cei care aţi văzut lucrările să simţiţi măcar puţin din sentimentele pe care le-am avut eu când am creat picturile”.

Alexandra pictează din 2014

Primele pânze, pensule, culori profesionale şi le-a cumpărat în anul 2014 când s-a şi apucat de treabă. A început ca un mod de a şi exprima stările, şi a devenit un full-time job, pentru că a renunţat să mai facă altceva şi a decis să se dedice complet acestui drum.

vernisaj alexandra

„Pasiunea cred că o am de mică, de când desenam personaje din realitate, dar şi din imaginar. Însă, după ce a trecut timpul, am încercat să mă întorc la ce îmi plăcea să fac atunci, şi anume să creez imagini şi să îmi pun o amprentă”, spune Alexandra.

Alexandra îţi doreşte să expună la Guggenheim, în Bilbao sau la Metropolitan Museum of Art din New York.

Vă mai recomandăm: Pictoriţă la primul vernisaj: „Viaţa artistului este o întreagă plimbare între agonie şi extaz”

Tânără fascinată de pictură: „E ca o boală frumoasă. O laşi, apoi te cheamă şi te ademeneşte”

Arad



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite