Zeci de locuri de muncă în Austria au fost scoase la bătaie pentru şomerii arădeni

0
Publicat:
Ultima actualizare:

De curând, la sediul AJOFM Arad s-a desfăşurat selecţia pentru cele 30 de locuri de muncă în Austria,  pentru ocupaţia de „Drujbist calificat cu experienţă în tăierea copacilor în păduri”.

Potrivit reprezentanţiilor Agenţiei pentru Ocuparea Forţei de Muncă, pentru aceste posturi au aplicat peste 200 de persoane din întreaga ţară, 50 dintre ele fiind selectate conform condiţiilor stabilite de angajator şi invitate la interviu.

La selecţie a participat şi reprezentantul angajatorului din Austria. “Urmare selecţiei din data de 10.08.2011 au fost angajate 7 persoane care vor începe activitatea în luna Septembrie 2011 şi au fost selectate 10 persoane care vor începe activitatea în luna Aprilie a anului viitor”, a declarat Mihaela Jude, purtător de cuvânt la Agenţia pentru Ocuparea Forţei de Muncă Arad.

Aceasta este a treia selecţie din anul 2011 pentru acest angajator, în domeniul silviculturii. Prima selecţie a avut loc în data de 03.05.2011 la Sibiu iar cea de a doua la Arad, în data de 27.06.2011. La selecţia din data de 27.06.2011 au aplicat 65 de candidaţi, din care au fost invitaţi la interviu, conform cerinţelor angajatorului, 39 de persoane. Urmare acestei selecţii, opt  persoane au fost selectate în vederea angajării.

Arad



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite