UPDATE: Vraciul din Arad nu a scăpat de arest şi rămâne după gratii

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Şeful lui Doru Pârv, Dan Diaconescu a fost eliberat vineri seara, în vreme clarvăzătorul rămâne în arest, contestaţia sa fiind respinsă, iar decizia e definitivă.

Vraciul Doru Pârv reuşeşte să câştige mii de euro cu doar şapte ani de şcoală

Clarvăzătorul arădean cu acte în regulă locuieşte cu bunica sa

Din câte se pare, “harul” lui Pârv nu l-a ajutat pe acesta să prevină atât arestarea sa, cât şi eliberarea acestuia în urma recursului.

După ce a fost arestat preventiv miercuri dimineaţă, de către magistraţii Judecătoriei Sectorului 1, la cererea procurorilor DNA, familia lui Doru Pârv nu a mai apucat să ia legătura cu clarvăzătorul.

„Încă nu am vorbit cu Doru, după atâtea zile. Nici măcar asistenta lui nu a apucat să vorbească sau să-i transmită ceva”, spune Florica Pârv, mama lui Doru.

În ceeace-l priveşte pe primul edil al Zărandului, acesta crede că ura şi invidia adversarilor săi politici a fost sursa şantajelor.

„Eu nu port ură nimănui, nici măcar celor care m-au şantajat. Poate că nici nu i-aş fi denunţat dacă ar fi fost cooperanţi şi mi-ar fi înapoiat cei 65.000 de euro pe care i-am dat lui Pârv. Sursa şantajelor orchestrate de Dan Diaconescu şi Doru Pârv sunt ura şi invidia care îi macină pe unii dintre duşmanii mei politici. Acestea mi-au adus necazul”, Ion Florin Moţ, primarul comunei Zărand.

Acesta mărturiseşte că în cursul anului trecut şi-ar fi vândut o casă şi un autoturism pentru a putea să îi achite lui Pârv  suma de 65.000 de euro.

Mama lui Doru Pârv: "Moț acesta e un mare hoț și e implicat în multe mârșăvii. I-a întins o capcană fiului meu"

Ce se ascunde în cabinetul lui Doru Pârv? Are un şarpe pe care îl hipnotizează, a venit cu un Bentley la “serviciu”, dar este “un mare şarlatan” – asta spun vecinii clarvăzătorului Doru Pârv

Arad



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite