UPDATE Au dispărut peste 70 de tone de motorină confiscate de autorităţi

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Motorina a fost depozitată în cisterne FOTO arhivă
Motorina a fost depozitată în cisterne FOTO arhivă

Peste 70 de de tone de motorină depozitate în trei cisterne au dispărut din incinta Vămii Arad. Combustibilul a fost confiscat în urmă cu câteva săptămâni de către Direcţia Regională Timiş şi depozitat la Arad.

UPDATE: 17:00 Cele trei cisterne cu combustibil au fost confiscate de la o firmă în urmă cu aproximativ trei ani. Atunci reprezentanţii firmei au dat în judecată ANAF pentru că le-au confiscat carburantul. Sentinţa definitivă în acest proces a fost dată recent. Astfel, s-a stabilit că două dintre cele trei cisterne cu combustibil să fie date statului spre valorificare, în timp ce a treia cisternă cu carburant să fie înapoiată firmei de la care fusese reţinută. Astăzi când reprezentanţii firmei şi cei de la ANAF s-au deplasat în incinta Vămii Arad pentru procesul verbal de predare-primire, au descoperit că cele peste 70 de tone de carburant au dispărut. 

Motorina a fost confiscată în timpul unei acţiuini care a avut loc pe Valea Mureşului. Când oamenii legii au vrut să valorifice acea motorină, nu au avut ce doarece nu a fost de găsit, aşa că a fost sesizată Poliţia.

Aceştia s-au deplasat la faţa locului pentru cercetări.

Vom reveni cu amânunte!

Vă mai recomandăm: Inspectorii vamali au confiscat aproximativ şapte tone de motorină 

Contrabandă cu motorină/Vameşii au confiscat TIR-ul şi au amendat şoferul cu 100.000 de lei

Arad



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite