UPDATE Alexandra Braica a fost numită secretar de stat la Ministerul Muncii

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Alexandra Braica este în PSD Arad din 2001
Alexandra Braica este în PSD Arad din 2001

Arădeanca Alexandra Braica a fost numită în funcţia de secretar de stat pentru activitatea de dialog social la Ministerul Muncii, Familiei, Protecţiei Sociale şi Persoanelor Vârstnice.

UPDATE 16:00 Dorel Căprar, co-preşedintele USL Arad, a declarat:

„Numirea colegei noastre Alexandra Braica în această funcţie este o recunoaştere a meritelor personale pe care le are, a profesionalismului său. În acelaşi timp, este o recunoaştere a muncii pe care organizaţia judeţeană PSD a depus-o în ultima perioadă. Rezultatele bune obţinute, progresele înregistrate au îndreptăţi PSD Arad să obţină o poziţie de secretar de stat. Îi urăm succes Alexandrei Braica în Guvernul USL. Suntem cu toţii conştienţi că progresele viitoare ale PSD Arad sunt legate de rezultatele actului de guvernare, de munca pe care parlamentarii, reprezentanţii în administraţia locală şi Guvern le vor putea prezenta la momentul alegerilor”. 

Alexandra este foarte cunoascută la nivel local, fiind un membru vechi al filialei PSD Arad. Ea a ocupat de-a lungul timpului diverse funcţii în partid.

A fost vicepreşedinte al PSD Arad, apoi vicepreşedinte al organizaţiei municipale, iar apoi a ocupat funcţia de preşedinte al Organizaţiei Judeţene a Femeilor din PSD Arad. Alexandra Braica s-a născut în data de 6 octombrie 1974.

Decizia prin care aceasta a fost numită secretar de stat a fost publicată, miercuri,  în Monitorul Oficial. 

Arad



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite