UPDATE: Accidentul de azi dimineață s-a produs pe fondul oboselii acumulate la volan

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Șase victime au rămas internate la spital
Șase victime au rămas internate la spital

Potrivit ultimelor informații furnizate de către reprezentanții Inspectoratului Județean de Poliție Arad, accidentul soldat cu moartea a trei persoane, care a avut loc în această dimineață în localitatea Bârzava s-a produs pe fondul oboselii la volan.

Șoferul TIR-ului, un cetățean din Cehia ar fi depășit programul legal de condus, drept urmare, din cauza oboselii nu a ținut cont de faptul că în fața lui se află un șir de autovehicule care așteptau la semafor.

UPDATE: DN7 îşi cere tributul: trei morți în accidentul de la Bârzava

În zona unde a avut loc accidentul se efectuează mai multe lucrări la carosabil, iar oamenii legii susțin că acestea sunt semnalizate corespunzător. “De fapt accidentul s-a produs în momentul în care mașinile care ateptau la semafor s-au pus în mișcare. Șoferul TIR-ului a venit cu viteză și a intrat frontal într-un autovehicul aflat pe sensul lui de mers, care la rândul lui a lovit alte trei maișini. Din nefericire, trei persoane și-au pierdut viața. Se continuă cercetările”, a relatat Estera Bițiș, purtător de cuvânt în cadrul IPJ Arad.

image
Arad



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite