Un nou târg în Arad: Sport Fest

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Tinerii sunt încurajaţi să facă sport
Tinerii sunt încurajaţi să facă sport

Arădenii sunt invitaţi în zilele de 24 şi 25 iunie 2014, începând cu orele 17.00, la Galleria Arad să participe la cel mai nou şi cel mai sănătos eveniment din oraş.

Mai exact, în cadrul târgului Sport Fest, arădenii vor afla o mare varietate de oferte pentru practicarea sportului.

„Standurile vor fi amplasate atât în zona scenei cât şi la etajul I unde vom avea o locaţie pentru demonstraţii de lupte, judo, tenis de masă, tir, tir cu arcul dar şi baschet în fotoliu rulant. Pe scena talentelor vor fi momente de muzică usoară, aerobic, break dance, gimnastică ritmică, dans sportiv, majorette, dans modern, salsa, arte marţiale”, a declarat Nica Liliana, inspector metodist DJST Arad.

Organizatorii spun că activitatea fizică practicată regulat este echivalentul sănătăţii pure, menţine funcţiile cardiace şi respiratorii, greutatea normală, scade grăsimile din sânge, înlătură stresul, echilibrează fizicul şi mentalul, prelungeşte speranţa de viaţă şi îmbunătăţeşte nivelul de viaţă.

„De asemenea, sportul trebuie perceput ca o activitate plăcută, nicidecum ca o obligaţie stresantă, de aceea este indicat să ne alegem activitatea fizică care ne atrage cel mai mult şi pe care o facem cu plăcere. Din aceste motive, Directia Judeţeană pentru Sport şi Tineret Arad, Asociaţia Cetatea Voluntarilor, în parteneriat cu MedLife – Spitalul Genesys şi Galleria Mall Arad au colaborat pentru organizarea acestui târg sportiv, cu obiectivul promovării culturii sportului, mişcării şi sănătăţii, cu speranţa că fiecare vizitator va găsi în cadrul evenimentului activitatea care i se potriveşte”, declară reprezentanţii Cetăţii Voluntarilor.

Invitaţi speciali vor fi trupele de dans Sesto Sensso si X-Style. Vizitatorii vor putea vedea de asemenea expusă şi ambarcaţiunea Dragonboat. Intrarea la târg este liberă.

Vă mai recomandăm: Trei zile de karting, la Galleria Arad

Iubitorii de karting pot participa începând de mâine la un concurs ce va avea loc în incinta mall-ului Galleria Arad. Competiţia va dura până în data de 26 ianuarie.

FOTO Dansuri şi cântece populare, la Galleria Arad

Asociaţia Cetatea Voluntarilor, Direcţia Generală de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului, Arhiepiscopia Aradului şi Direcţia de Dezvoltare şi Asistenţă Comunitară Arad au organizat la Galleria Arad un eveniment dedicate tinerilor.

Arad



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite