FOTO Dansuri şi cântece populare, la Galleria Arad

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Participanţii la acest eveniment
Participanţii la acest eveniment

Asociaţia Cetatea Voluntarilor, Direcţia Generală de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului, Arhiepiscopia Aradului şi Direcţia de Dezvoltare şi Asistenţă Comunitară Arad au organizat la Galleria Arad un eveniment dedicate tinerilor.

Este vorba despre beneficiarii Centrului de Integrare prin Terapie Ocupaţională “Tabacovici”, centru care oferă servicii de găzduire, rercuperare, reabilitare şi reinserţie socială şi profesională  pentru persoane adulte cu handicap.

Programul evenimentului a constat în dansuri, muzică şi cântece din tradiţia populară românească interpretate de beneficiarii Centrului Tabacovi. Au mai urcat pe scena elevii clasei V de la Liceul de Artă „Sabin Drăgoi” şi o parte din membrii corului Liceului Teologic care au dorit, împreuna cu parintele Gabriel, să fie alaturi de aceşti tineri. Dorim să mulţumim în special educatoarei Maria Cristea pentru pasiunea şi entusiasmul cu care s-a dedicat acestui proiect, la care am avut şansa să participăm cu voluntarii noştri”, spun reprezentanţii Asociaţiei Cetatea Voluntarilor.

Vă amintim de asemenea că până în data de 31 iulie Asociaţia Cetatea Voluntarilor în parteneriat cu hipermarketul Cora din incinta Mall-ului Galleria Arad, derulează campania „Luna inimilor deschise”: puteţi dona la casele de marcat Cora o suma pe care o alegeţi, care va fi marcată pe bonul fiscal şi care la sfârşitul campaniei va fi folosită pentru achiziţionarea de rechizite, hăinuţe şi alte obiecte necesare copiilor din familii cu venit scăzut pentru a nu renunţa la educaţie şi pentru a merge mai departe la şcoală.

Vă mai recomandăm: FOTO VIDEO A fost lansată Asociaţia Cetatea Voluntarilor

Asociaţia Cetatea Voluntarilor a fost lansată, marţi seara, în prezenţa a zeci de invitaţi din judeţul Arad. Asociaţia este cristalizarea unei echipe care lucrează împreună de mult timp.

Cetatea regală a Haţegului va fi pusă pe lista atracţiilor turistice, de voluntari

Cetatea regală a Haţegului va fi promovată de voluntari. Două trasee turistice vor fi amenajate pentru a-i aduce pe iubitorii de drumeţii la unul dintre monumentele istorice importante pentru trecutul Ţării Haţegului, însă mai puţin cunoscute în prezent.

Arad


Ultimele știri
Cele mai citite

Partenerii noștri