Un mall din Arad organizează în premieră un festival bavarez

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Galleria Arad organizează, în premieră, Festivalul Bavarez. Evenimentul debutează în data de  20 septembrie, deschiderea oficială fiind precedată de două zile de paradă, prin centrul oraşului, a porturilor populare bavareze, în ritmurile fanfarei din Nădlac.

Galleria Arad îmbracă straie de sărbătoare până în 29 septembrie, întreaga perioadă  fiind presărată cu manifestări culturale, reduceri de preţuri în Cora, târg cu specific  bavarez, concursuri de băut bere sau de mâncat cârnăciori, competiţii pentru copii şi întreceri pe pagina oficială de Facebook a Galleria-ei Arad. Invitaţii speciali ai sărbătorii sunt cunoscuţii interpreţi Tinu Veresezan şi Ştefan Muntenaş care vor susţine două spectacole în zilele de  20 şi 27 septembrie.

„Arădenii vor avea parte în această toamnă de o atmosferă bavareză. Am încercat, prin programul festivalului, să răspundem cât mai multor pretenţii ale clienţilor Galleria Arad, începând de la concursuri distractive, la spectacole, târg de cumpărături şi sesiuni de cumpărături cu preţuri reduse.

Aşadar, în Galleria Arad se anunţă un început de toamnă îmbelşugat în evenimente care nu trebuie ratate”, afirmă Tina Vîrlan, Mall Manager.  

Vă mai recomandăm: Miss Oktoberfest a muşcat cârnatul bavarez GALERIE FOTO/VIDEO 

FOTO Oktoberfest va ţine zece zile anul acesta. Berea va curge în valuri pe arena Ion Ţiriac

AradPartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite