Un francez a fost împuşcat la o partidă de vânătoare desfăşurată în judeţul Arad

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Bărbatul a fost transportat de urgenţă la spital FOTO Claudia Untaru Creţu
Bărbatul a fost transportat de urgenţă la spital FOTO Claudia Untaru Creţu

Un cetăţean francez care participa la o vânătoare de mistreţi organizată în judeţul Arad a fost împuşcat, în această seară,  în zona toracică. Din fericire glonţul nu a atins organe vitale, iar starea lui este stabilă.

Acesta se afla la vânătoare alături de alţi şapte conaţionali. Incidentul a avut loc în pădurea Groşii Noi în timpul unei partide de vânătoare organizată legal, la care participaseră de două zile opt cetăţeni francezi. Poliţiştii şi procurorii arădeni au deschis o anchetă în acest caz. Bărbatul are 78 de ani.

,,Este vorba despre un grup de 8 cetăţeni francezi care au participat la o vânătoare legală de mistreţi în judeţul nostru. Aceştia au venit cu armele proprii”, a declarat comisar Camelia Tuduce, purtător de cuvânt IPJ Arad.

Din primele cercetări se pare că au participat mai multe persoane care au fost instruite despre felul în care trebuia să se comporte întocmai pentru a se evita accidentele.

Din aceasta cauză, anchetatorii s-au deplasat la faţa locului şi au stat de vorbă cu cei implicaţi. Colegii rănitului i-au acordat primul ajutor şi au sunat la 112 pentru a cere ajutorul medicilor.

Arad



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite