Un bărbat şi-a amputat piciorul la arat. Ambulanța l-a preluat cu tot cu piesa de la utilajul cu care lucra

0
Publicat:

Un bărbat în vârstă de 73 de ani, din localitatea Şipote-Arad şi-a amputat piciorul cu un motocultor pentru arat, potrivit Agerpres. Bărbatul a strigat în zadar după ajutor timp de o oră.

SMURD. FOTO Arhivă SMURD
SMURD. FOTO Arhivă SMURD

În cele din urmă, bărbatul fost adus în stare gravă la Spitalul „Sf.Spiridon” din Iaşi, cu tot cu piesa de la utilaj.

Pacientul, în vârstă de 73 de ani, a suferit o fractură deschisă cu amputaţie completă a gambei drepte. A stat singur în câmp aproximativ o oră până l-a auzit cineva. A fost preluat cu tot cu piesa de la motocoasă, neputând îndepărta ţesutul muscular din piesa ce se mai ţinea de membrul inferior. Pacientul este stabil, conştient, cooperant”, a declarat dr. Diana Cimpoeşu, coordonatorul SMURD Iaşi, prof.univ.dr. Diana Cimpoeşu

Amintim că, un accident feroviar care s-a produs, anul trecut, pe raza localităţii Bursuceni din judeţul Suceava a lăsat fără picior un adolescent de 17 ani. Băiatul a fost transportat la Unitatea de Primiri Urgenţe a Spitalului Judeţean Suceava, însă echipajul medical a refuzat să ia şi piciorul amputat, aşa că poliţiştii au fost nevoiţi să îl aducă la spital într-o sacoşă. Oamenii legii s-au gândit că poate se va încerca reconstrucţia membrului.

În urmă cu câțiva ani, un botoşănean şi-a amputat singur piciorul, în urma unor vedenii. Bărbatul şi-a pus piciorul în pungă şi abia după ce nu a mai suportat durerile a chemat ambulanţa. 

Arad



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite