Trei persoane dintr-o familie au murit în decurs de câteva ore

0
Publicat:
Ultima actualizare:

O comună arădeană întreagă este astăzi în doliu după tragedia cumplită care s-a abătut asupra unei familii din Şicula.

Un tânăr în vârstă de 22 de ani (Septimius) mama sa, Liliana, de 43 de ani, şi bunicul Pavel, în vârstă de 67 de ani, au murit în aceiaşi zi.


Mai exact toţi alături de un unchi al băiatului se aflau într-o maşină care a fost implicată, miercuri după-masa, într-un grav accidet de circulaţie produs pe drumul care leagă Aradul de Timişoara.

Tânărul de 22 de ani lucrează în Italia, însă era în ţară de câteva săptămâni. El a venit pentru a fi alături de bunicul grav bolnav, în ultimele sale zile de viaţă. În ziua accidentului toţi se întorceau de la spitalul din Timişoara unde bunicul a fost internat.

Tânărul a murit pe loc, mama lui la câteva minute după accident, iar bunicul la câteva ore. Cea care a rămas să îi îngroape este bunica, iar o comună întreagă îi plânge. Pe site-urile de socializare prietenii au umplut paginile cu mesaje de condoleanţe.

image

FOTO: www.tion.ro

Amintim că accidentul s-a petrecut pe drumul care duce de la Timişoara spre Orţişoara. Două autoturisme, un Audi şi un Opel Tigra, au intrat în coliziune frontală şi au ajuns în afara carosabilului, pe câmp.

La locul accidentului au ajuns mai multe echipaje de poliţie, ambulanţă, pompieri şi descarcerare. Din cele două autoturisme grav avariate au fost scoase 5 victime.

Vă mai recomandăm: VIDEO Un mort şi trei răniţi, bilanţul unui grav accident rutier produs la ieşirea din Buzău spre Brăila

Accident pe Defileul Jiului. Un autotren s-a răsturnat într-o curbă

Arad



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite