Tramvaiul care paște, rămas împotmolit pe liniile înierbate. Imagini virale dintr-un oraș din vestul României FOTO VIDEO

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Fotografii cu tramvaie Imperio care s-au împotmolit în iarbă, marți 25 iulie 2023, pe linii din municipiul Arad au strânit mii de comentarii pe rețelele de socializare.

Tramvaiul nu a mai putut înainta FOTO AradTraffic
Tramvaiul nu a mai putut înainta FOTO AradTraffic

Cu puțin timp înainte primarul municipiului Arad, Călin Bibarț, anunța printr-un videoclip, în timpul rondului de seară, despre înierbarea dintre linii. Însă cum niciodată nu se știe unde duce o lucrare, tramvaiele s-au împotmolit. „De la iarba cu proprietăți aproape magice. Nu are nevoie de irigație, nu trebuie tăiată decât de două ori pe an, absoarbe ca nebuna dioxidul de carbon și își schimbă culoarea mai ceva ca curcubeul s-a ajuns la blocarea tramvaielor”, este unul dintre cometarii.

Multe dintre comentarii sunt haioase și oamenii și-au pus la contribuție imaginația: „O băgat tramvaiul la arat pământul”, „Cică o sa cumpere și capre sa pasca iarba”; „A ieșit la păscut”, „O tempora! O mores! Imperio Vincit, Imperio Gloria. Combina”, „Râde Ceaușescu din mormânt de voi caraghioșilor”, „Să-i dea polițiști locali amendă că a distrus spațiu verde”, „Și eu vreau un tramvai să merg cu el la arat pe câmp” , Lucrează și în deplasare?? că am o curte de nivelat” sau „Caracalul vestului” , sunt doar câteva dintre comentarii.

Care este explicația

Există însă și o explicație pentru tot ce s-a întâmplat cu tramvaiele Imperio și iarbă tocmai pusă.

A bătut vântul și s-a mișcat de la loc stratul de pâslă ce e la baza lucrării, astfel încât a fost agățat de tramvai. Apoi, tramvaiul a tras după el și următoarele straturi. Se mai întâmplă atâta timp cât se lucrează sub circulație. Propriu-zis tramvaiele circulă pe șantier. Teoretic, după ce va fi gata lucrarea, nu se va mai putea întâmpla așa ceva”, a declarat directorul Companiei de Transport Public Arad, Claudiu Godja.

Redăm mai jos și viedeoclipul primarului din timpul rondului de seară legat de aceste lucrări:

Arad



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite