Tragedie la Arad. Septuagenar mort după ce a căzut de la etajul 7 al unui bloc

0
Publicat:

Un zgomot puternic a trezit, luni dimineața, locatarii unui bloc de pe Calea Aurel Vlaicu din Arad. A fost momentul în care un bărbat, în vârstă de 70 de ani, a căzut pe acoperișul unui clădiri din proximitate.

Bărbatul a căzut pe acoperișul unei clădiri FOTO Glasul Aradului
Bărbatul a căzut pe acoperișul unei clădiri FOTO Glasul Aradului

La sosirea echipajelor medicale bărbatul era mort.

,,Pompierii militari ai Detașamentului Arad au intervenit în această dimineață, în jurul orei 07:00 pentru salvarea unei persoane căzute de la etajul 7 al unui bloc de locuințe din municipiul Arad, Calea Aurel Vlaicu, bloc Z20. La sosirea echipajelor operative, persoana, un bărbat în vârstă de aproximativ 70 de ani, nu prezenta semne vitale, iar decesul a fost declarat de către medicul echipajului SAJ”, a declarat Ruxandra Klein, purtător de cuvânt al ISU Arad.

La fața locului a fost alocată o autospecială de intervenție și o autospecială de intervenție și salvare de la înălțimi.

Reprezentanții ISU Arad spun că, cazul a rămas în atenția organelor abilitate pentru cercetări ulterioare.

Alt caz la Slatina 

Un alt caz este al unui bărbat în vârstă de 56 ani, care în ianuarie 2024, a căzut de la etajul opt, fiind găsit decedat. Bărbatul era cazat într-un hotel din Slatina, județul Olt, iar autoritățile au fost puse în alertă de o femeie căreia bărbatul nu-i mai răspundea la telefon. 

Bărbatul, care locuia în județul Sibiu, se afla de o săptămână cazat în hotelul din Slatina, iar marți-seara și-a vizitat prietenii din Slatina, povestindu-le că nu se simte foarte bine. Este motivul pentru care, miercuri, 17 ianuarie 2024, el nemaiputând fi contactat telefonic, prietenii au intrat în alertă, suspectând că bărbatul ar putea recurge la un gest extrem.

La data de 17 ianuarie 2023, în jurul orei 11,50, Inspectoratul de Poliție Județean Olt a fost sesizat, prin apel 112, de către o femeie, din municipiul Slatina, județul Olt, cu privire la faptul că o persoană care s-ar afla cazată la un hotel din municipiul Slatina nu îi răspunde la telefon și crede că intenționeză să se sinucidă. La fața locului, s-a deplasat echipa operativă din cadrul Poliției municipiului Slatina. Din primele verificări, polițiștii au stabilit faptul că un bărbat, în vârstă de 56 de ani, din municipiul Slatina, județul Olt, s-ar fi aruncat de la etajul 8 al unui hotel din localitate, unde se afla cazat”, au stabilit atunci polițiștii. 

Arad



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite