Târgurile Agromalim şi Ar-Medica sunt apreciate la nivel european

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Arădenii au cu ce se mândri, deoarece târgurile organizate de Camera de Comerţ din Arad sunt apreciate la nivel european. Camera de Comerţ, Industrie şi Agricultură Arad, care este membră a uniunii Centrex, este cotată între primii trei organizatori de târguri din România şi se regăseşte în lista evenimentelor europene auditate, cu târgurile internaţionale Agromalim şi Ar-Medica.

Asociaţia Mondială a Industriei de Expoziţii – UFI a dat verdictul în ceea ce priveşte auditarea târgurilor şi expoziţiilor organizate în anul 2010, în Europa.

Astfel, 1973 de târguri desfăşurate de 434 de organizatori din 21 de ţări europene, printre care şi România, au cumulat în anul 2010 nu mai puţin de 52,2 milioane de vizitatori, 575 597 de expozanţi care au expus pe o suprafaţă totală de 21,04 milioane de metri pătraţi.

În România au fost auditate de către CENTREX – Uniunea Internaţională de Statistică a Expoziţiilor şapte târguri organizate în Arad, Cluj Napoca şi Bucureşti. La Arad este vorba despre Agromalim şi Ar-Medica.

Arad



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite