Studenta criminală nu va fi mireasă. În ziua nunții, Carmen Bejan va purta o rochiță albastră

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Carmen Bejan mai are doar două zile până va deveni doamna Șatran. Ea se va căsători cu traficantul de droguri, proaspăt eliberat din Penitenciar. Tânăra a primit deja rochia pe care o va purta în ziua nunții. Instanța a hotărât astăzi ca studenta criminală să nască în spatele gratiilor.

Studenta criminală, condamnată la 20 de ani de pușcărie pentru omor deosebit de grav și profanare de morminte, urmează să nască în spatele gratiilor. Așa a decis instanța Curții de Apel Timișoara, stabilind că deținuta are toate condițiile necesare pentru a aduce pe lume fetița în penitenicar. Carmen va naște la spitalul-penitenciar Târgșor, unde va și rămâne cu copilul timp de un an de zile.

Până atunci însă studenta se pregătește de nuntă. Ea se căsători peste două zile, în 11 aprilie, cu Claudiu Șatran. Aceasta nu va purta rochia de mireasă tradițională în ziua nunții.

“Carmen a primit deja rochia. Nu este o rochie de mireasă clasică ci una de culoare albastră, elegantă. Rochia i-am trimis-o deja la Penitenciar”, a declarat Petru Bejan, tatăl studentei criminale.

Până în ultima clipă, părinții lui Carmen au sperat că aceasta va fi eliberată.

“Carmen suportă tot mai greu detenția. Copilașul trebuie să vadă verdeață, păsărele, natură și nu gratiile penitenciarului în prima lui zi de viață”, a mai susțin Petru Bejan.

Nunta va avea loc la Penitenciarul Arad iar atât Claudiu Șatran cât și viitoarea lui soție vor avea voie la câte cinci invitați. După oficierea căsătoriei, cei doi îndrăgostiți vor avea dreptul la camera intimă pentru 24 de ore.

Citește și:

EXCLUSIV Tupeul studentei criminale de la Medicină: „Nivelul de cultură din pușcărie e foarte scăzut. Nu am cu cine să comunic. Fără cărți,aș deveni un animal”

EXCLUSIV Scrisoarea studentei criminale de la Medicină adresată unui judecător: „Aș putea pierde sarcina din cauza poftelor”

Studenta criminală de la Medicină,încă o lovitură pentru părinţi: îi lasă fără Dacie

Carmen Bejan și-a simțit prima oară copilul în urmă cu o săptămână

Iubitul studentei criminale face primele destăinuiri

Arad



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite