Ştefan Hruşcă va colinda la mall-ul Galleria Arad

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Ştefan Hruşcă vine la Arad FOTO Adevărul
Ştefan Hruşcă vine la Arad FOTO Adevărul

Ştefan Hruşcă vine să colinde arădenilor la Galleria Arad. În seara zilei de 18 decembrie, de la ora 20.00, Hruşcă aduce sfântul colind pe Scena Talentelor din zona food court.

Intrarea la concert este gratuită !

„În preajma Crăciunului, Ştefan Hruşcă aduce în Galleria Arad, magia şi spiritul Crăciunului prin colindele sale interpretate într-o manieră unică. “Florile Dalbe“, “Trei Păstori” sau “Afară Ninge Liniştit” sunt doar câteva dintre colindele pe care Ştefan Hruşcă le interpretează într-o atmosferă caldă, specifică sărbătorilor de iarnă, regăsită şi în acest an la Galleria Arad. În seara zilei de 18 decembrie îi aşteptăm alături de noi pe toţi cei care simt bucuria şi magia Crăciunului, indiferent de vârsta pe care o au”, susţine Tina Vîrlan, Mall Manager.

Artistul Ştefan Hruşcă s-a născut pe 8 decembrie 1957, la Ieud, în Maramureş a studiat la început contrabasul, dar s-a îndrăgostit de chitară. Debutul timid şi l-a făcut la concursul de muzică folk din cadrul Festivalului de poezie de la Sighetul Marmaţiei.

Confirmarea ca artist folk a venit la începutul anilor ’80, odată cu participarea la Cenaclul Flacara. În anul 1991 s-a stabilit la Toronto, în Canada, şi de atunci revine an de an în România pentru a-i bucura pe oameni cu colindele sale tradiţionale. De această dată el vine la Arad, la Galleria Arad.

Arad



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite