Spectacole de magie, pictură pe faţă şi modelaj de baloane, la Galleria Arad

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Galleria Arad are şi o mascotă
Galleria Arad are şi o mascotă

Galleria Arad oferă câte o surpriză tututor celor care au ales să îşi petreacă timpul liber şi să îşi facă cumpărăturile în incinta mall-ului.

Cei mici au parte de distracţie alături de noul membru al familiei Galleria: Shoppy, mascota mall-ului, alături de care aceştia vor petrece momente de neuitat. În program se regăsesc ateliere de creaţie, pictură pe faţă realizată întocmai de Rapunzel şi de prinţesa Aurora sub atenta supraveghere a păpuşilor gigantice ce se vor plimba prin mall şi spectacolul lui Pinochio.

După ce ieri au avut loc o serie de evenimente cu ocazia celor doi ani de existenţă a mall-ului, astăzi distracţia continuă în Galleria Arad cu o nouă rundă de activităţi pentru cei mici. Personajele favorite îi aşteaptă şi duminică de la ora 13:00 cu un program variat în care se regăsesc spectacole de magie, pictură pe faţă, modelaj de baloane, cadouri pentru cei dragi şi multe altele.

„La împlinirea a doi ani de la intarea pe piaţa Aradului, Galleria oferă tuturor clienţilor săi o nouă ocazie de sărbătoare, pentru că, după cum sună şi sloganul nostru, „Ziua noastră, e Ziua ta” afirmă Tina Vîrlan, mall manager. 

Vă mai recomandăm: Galleria Arad, partener al National Geographic

Luna „Euforia cumpărăturilor” în Galleria Arad

Arad



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite