Șoferul de TIR care a furat camera video de pe DN7 și-a recunoscut vina VIDEO

0
Publicat:

Şoferul unui camion a fost surprins în imagini în timp ce fura o cameră de supraveghere dintr-o parcare din Arad. Când totul a fost făcut public de către cei de la Drumuri și Poduri, acesta şi-a recunoscut vina.

MOmentul în care șoferul fură camera FOTO captură DRDP Timișoara
MOmentul în care șoferul fură camera FOTO captură DRDP Timișoara

Bărbatul i-a contactat pe drumari pentru a anunța că va suporta paguba. Oamenii legii au deschis un dosar penal.

Pe data de 21 aprilie a.c., pe pagina de Facebook a Direcției Regionale de Drumuri și Poduri Arad a fost postat un filmuleț în care se anunță că șoferul unui camion a fost surprins în imagini în timp ce fura o cameră de supraveghere dintr-o parcare din Arad.  

La fiecare informare pe care o facem cu privire la activitățile de salubrizare din parcările de pe drumurile naționale, ni se recomandă să montăm camere de supraveghere.

Un asemenea punct negru, unde se aruncau foarte des deșeuri provenite din gospodării sau materiale de construcție, este pe DN 7 între Pecica și Nădlac.

A fost montată recent o cameră de supraveghere, dar… aparatul a fost furat.

SDN Arad a transmis imaginile de mai jos, 𝙣𝙚𝙚𝙙𝙞𝙩𝙖𝙩𝙚, către Poliție pentru identificarea persoanei și recuperarea prejudiciului”, este mesajul de atunci.

Filmulețul poate fi urmărit la pe pagina de Facebook DRDP Timișoara. 

La câteva zile drumarii au revenit cu mesajul că bărbatul i-a căutat pentru a-și recunoaște vina.

 „Mediatizarea națională a cazului în care un șofer al unui autotren a sustras o cameră de supraveghere dintr-o parcare de pe DN 7, județul Arad, a fost de bun augur și cu final mai degrabă neașteptat.

Persoana filmată în noaptea de 15/16 aprilie în timp ce demonta camera și-a recunoscut vina, contactând atât SDN Arad, cât și DRDP Timișoara. Șoferul a motivat că a fost o greșeală, crezând că este o cameră nefuncțională, și a menționat că va suporta paguba.

Apreciem gestul șoferului, dar SDN Arad a făcut, în paralel, plângere penală prin care a sesizat săvârșirea infracțiunilor de distrugere și furt calificat, constituindu-se parte civilă pentru recuperarea integrală a prejudiciului.

Parcarea de pe DN 7 din zona Pecica – Nădlac va fi monitorizată video din nou, pentru a-i opri pe cei care mai intenționează să depoziteze deșeuri provenite din gospodării și a evita imagini de genul celei de mai jos”, a transmis DRDP Timișoara.

Gunoaie în parcare FOTO DRDP Timișoara
Gunoaie în parcare FOTO DRDP Timișoara
AradPartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite