Secţia de judo a CSM Arad numără performanţele primei jumătăţi a anului 2017

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Sensei Dorin Dimbre FOTO arhivă personală
Sensei Dorin Dimbre FOTO arhivă personală

La finalul lunii iulie judoka antrenorilor: Dorin Drimbe, Lazăr Loghin, Ionel Lazăr, Nagy Arpad, Dan Păcurariu şi Gabriela Botaş, au cucerit 26 de medalii la Campionatele Naţionale şi Cupa României, din care 3 de aur, 8 de argint şi 15 de bronz, plus alţi 17 judoka care au pierdut medalia de bronz.

Trebuie să adăugăm şi cele 115 de medalii la Competiţii Internaţionale neoficiale, din care 41 aur, 31 argint, 43 bronz, şi 17 de clasări pe locul 5.

Tot în prima jumătate de an, au adăugat în vitrina clubului, câteva trofee în urma clasamentului pe cluburi participante în Competiţiile Internaţionale neoficiale: Loc. 2 - “Cupa Morahalom” Ungaria, Loc. 1 – “Cupa Temerin” Serbia, Loc. 1 -  “Cupa Turija” Serbia, Loc. 2 – “Cupa Cab Star Bors” Oradea, Loc 5 – “Cupa Nordului” Baia Mare, Loc 1 – “Cupa Sperantelor” Sibiu, Loc. 3 – “Cupa Lipova” Arad,  reiese că judoka de la CSM Arad depăşesc deja performanţele obţinute în anul 2016.

„Şi anul continuă. Numai dacă ne gândim că din toamnă începe şi Campionatul Naţional de luptă la sol şi Euroliga, la care vom participa cu sportivii noştri. Vrem să mulţumim Primăriei Oraşului Arad, pentru că ne-a pus la dispoziţie  o sala  de judo, în cartierul Aurel Vlaicu. Înainte de a primi această sală număram pe degetele de la o mână rezultatele obţinute  într-un an.  Acum suntem într-o vacanţă meritată, sportivii au muncit din greu pentru ca să-şi îndeplinească visul de a urca pe podiumul de premiere” spune antrenorul  Dorin Drimbe.

Vă mai recomandăm: Final de sezon competiţional 2017. C.S.M. Arad a obţinut rezultate de excepţie la ultimele Campionate Naţionale de Judo

Secţia de a CSM Arad, la Cupa Nordului 2017. S-a clasat printre echipele fruntaşe la finalul competiţiei

Arad



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite