Se anunță începerea unor lucrări eco în parcul Pădurice din Podgoria

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Reprezentanţii Primăriei au anunţat că vor începe reamenajarea Parcului Pădurice din vara acestui an. Suma totală a investiţiilor se va ridica la aproape 22.000 de euro. Săptămâna trecută s-a încheiat licitaţia cu firma care va face lucrările.

„Toate suprafeţele amenajate vor fi prevăzute cu borduri din granit, iar aleile secundare, pentru obţinerea efectului de claritate la nivelul diferenţierii de materiale, vor fi prevăzute cu borduri ecologice”, a precizat Corina Drăghici, purtător de cuvânt în cadrul Primăriei Arad. De asemenea, parcul Pădurice va avea bănci şi coşuri de gunoi noi, precum şi borne pentru a împiedica intrarea maşinilor.

Pe lângă toate acestea, se prevede dotarea parcului cu ceas stradal, cişmea de apă potabilă şi o copertină mare, sub care se pot adăposti bătrânii de soarele arzător. „Îmi doresc ca această zonă să arate extraordinar mai ales că e aşezată în plin centrul oraşului. Întotdeauna au fost probleme legate de mizerie, sperăm ca o dată cu reamenajarea zonei, acestea să dispară definitiv”, e de părere Gligor Aurel, arădean.

Arad



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite