Rudele elevului mutilat intenţionează să depună o plângere penală

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Familia băiatului agresat
Familia băiatului agresat

Fratele agresorului este coleg de şcoală cu victima. Profesorii spun despre tânărul care a provocat acest incident că are un comportament îndoielnic. Valentin Lăcătiş, de 22 de ani, cel care a lovit cu bestialitate un copil de 17 ani, riscă să facă puşcărie dacă victima sa va avea nevoie de mai mult de 60 de zile de îngrijiri medicale.

Valentin Lăcătiş, de 22 de ani, cel care a lovit cu bestialitate un copil de 17 ani, riscă să facă puşcărie dacă victima sa va avea nevoie de mai mult de 60 de zile de îngrijiri medicale.

Bogdan Potra, elev la Liceul Vasile Juncu din Comuna Miniş, a ajuns la Spitalul de Maxilofaciale din Timişoara după ce a primit doi pumni în faţă.

El s-a prezentat astăzi la Institutul de Medicină Legală pentru un certificat care să arate cât va dura convalescenţa. Mama victimei este îngrozită de ce amploare a putut lua un conflict banal între doi colegi de clasă.

„Bogdan i-a spus în glumă să îşi ia căciula de pe ochi. Colegul său l-a înjurat şi s-au împins, după care a plecat fiecare la clasă. La prânz, prin alţi colegi, i-a spus să iasă până afară şi când a ieşit băiatul acela l-a aşteptat cu fratele său mai mare şi l-au luat la pumni”, a povestit mama tânărului, Nicoleta Potra. Aceasta mai spune că e hotărâtă ca în cursul acestei zile să meargă la Postul de Poliţie din Ghioroc cu certificatul medico-legal şi să depună o plângere pe numele agresorilor.

Va fi cercetat penal

„Din câte am aflat, doar fratele colegului lui Bogdan (Valentin Lăcătiş – n.r.) l-a lovit pe acesta. Am discutat cu părinţii victimei şi îi aşteptăm la sediu pentru a depune o plângere penală”, a declarat în această dimineaţă agent principal Florin Ioan, de la Postul de Poliţie Ghioroc. Conducerea liceului în care învaţă cei doi elevi care au avut un conflict spun că cel de la care a pornit scandalul nu este un elev disciplinat, fiind şi repetent.

„L-am întrebat şi pe elevul de clasa a IX-a cum de s-a ajuns în această situaţie, însă a ridicat din umeri. Acesta vine în continuare la şcoală, dar este supravegheat”, a declarat Emilia Selejan, directoarea şcolii.

Citat: “Elevii sunt obligaţi de acum înainte să anunţe profesorul de serviciu de orice ieşire în afara unităţii de învăţământ”, Emilia Selejan, directoarea şcolii unde a avut loc bătaia.

Pe aceeaşi temă:

UPDATE Elevul bătut va avea nevoie de cel puţin trei săptămâni de îngrijiri medicale

Arad



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite