Restricţii de circulaţie rutieră cu ocazia ,,Maratonului, Semimaratonului şi Crosului Aradului”

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Cu ocazia evenimentului ,,Maratonul, Semimaratonul şi Crosul Aradului” din 14 iunie 2014 mai multe  străzi vor fi restricţionate din punct de vedere al circulaţiei rutiere.

Zonele afectate din punct de vedere al circulaţiei autovehiculelor sunt următoarele:

De la ora 7:00 la ora 15:00 se închide Bulevardul Revoluţiei pe o direcţie de mers, pe traseul Teatrul Ioan Slavici Arad - str. Nicolae Grigorescu;

Începând cu ora 8:00 circulaţia va fi deviată astfel:
- de pe str. Mihai Eminescu circulaţia va fi deviată în direcţia Piaţa Avram Iancu.
- de pe Bulevardul Revoluţiei colţ cu str. Crişan circulaţia va fi deviată spre  str. Crişan şi spre Bulevardul Revoluţiei în direcţia Podgoria.
- pe str. Splaiul General Praporgescu la intersecţia cu str. Brătianu circulaţia va fi deviată spre str. Brătianu.
- de pe Bulevardul General Milea la intersecţia cu str. Nicolae Grigorescu va fi obligatoriu înainte.
- după podul Micălaca în direcţia centura ocolitoare va fi deviată către sensul giratoriu Subcetate şi înapoi spre centură.
- străzile Spartacus, Memorandumului şi Vasile Pârvan vor fi închise pe durata evenimentului.
- circulaţia de pe Bulevardul Revoluţiei colţ cu str. Unirii va fi deviată către str. Lucian Blaga sau Piaţa Avram Iancu.
- str. Romul Veliciu va fi închisă în totalitate pe perioada evenimentului.
Între 13:00 şi 15:00 se închide Bulevardul Revoluţiei între strada Crişan şi Teatrul Ioan Slavici.
- pe str. Horia se va devia circulaţia către str. Gheorghe Popa de Teiuş către Piaţa Mică.
- pe str. Mihai Eminescu circulaţia va fi deviată în direcţia Piata Avram Iancu
- traficul în Piaţa Avram Iancu va fi deviată către Str. Nicolae Bălcescu

Ordinea pe traseu este asigurată de către Poliţia Locală Arad, Poliţia Rutieră Arad, Inspectoratul Judeţean de Jandarmi Arad, Piroş Security, precum şi de către o echipă de voluntari locali.

Evenimentului este susţinut şi de către Automobil Clubul Român, Alfa Taxi şi Taxi Verbiţă, structuri  care s-au implicat în special pe partea de promovare a evenimentului mentionat prin informarea şoferilor/angajaţilor cu privire la închiderea circulaţiei în ziua dedicată evenimentului, sâmbătă, 14 iunie 2014.

Evenimentul ,,Maratonul, Semimaratonul şi Crosul Aradului” este organizat de către Consiliul Judeţean Arad, Primăria Municipiului Arad, Centrul Cultural Judeţean Arad şi Clubul Sportiv Experienţa Multisport.

Vă mai recomandăm: Au început înscrierile la Crosul şi Semimaratonul Judeţului Aradului. Anul trecut au participat peste 1300 de persoane
 

Arădenii se pot înscrie, începând de astăzi, la cea de-a treia ediţie a Crosului şi Semimaratonului Judeţului Aradului.

Primii înscrişi la „Maratonul, semimaratonul şi crosul Aradului”  vor primi vouchere cadou, în valoare de 50 de lei fiecare

O mie de vouchere cadou, în valoare de 50 de lei fiecare, şi acces gratuit la un antrenament în sala Pure Jatomi Fitness din Arad împreună cu o consultaţie realizată de un antrenor personal. Asta vor primit primele  1000 de persoane înscrise la „Maratonul, semimaratonul şi crosul Aradului”

AradPartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite