Radu Stoian, numit subprefect al judeţului Arad

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Executivul a adoptat în ședința de guvern de miercuri o hotărâre privind numirea în funcţia de subprefect al judeţului Arad  în persoana lui Radu Stoian. Decizia Guvernului României intră în vigoare la publicarea în Monitorul Oficial al României.

„Nominalizarea mea în funcţia de subprefect al judeţului Arad mă onorează. Sunt un om de administraţie şi nu voi renunţa niciodată la această calitate. Cred că în nominalizarea mea a contat faptul că sunt înalt funcţionar public şi am o vechime în Prefectură, pe funcţii de conducere, de peste 15 ani. Am mai ocupat funcţia de subprefect în anii trecuţi şi am convingerea că voi reuşi să păstrez echilibrul şi spiritul de echipă în Instituţia Prefectului. Este foarte clar că în perioada următoare preocuparea şi prioritatea zero a echipei din Prefectură o va constitui pregătirea şi desfăşurarea în condiţii legale a alegerilor locale. De altfel, în calitate pe care am deţinut-o până astăzi, cea de şef Serviciu Conducerea Instituţiilor deconcentrate  m-am ocupat îndeaproape şi de coordonarea alegerilor locale, deci practic rolul meu va fi acelaşi şi de astăzi înainte.”, a declarat Radu Stoian.

Radu Stoian este înalt funcţionar public şi a mai deţinut funcţia de subprefect al judeţului Arad, în perioada 2009-2010.

Acesta lucrează în Prefectura Arad din anul 1995 şi a ocupat pe rând funcţiile de director juridic şi secretar general. Din 2010 până la numirea sa în funcţia de subprefect acesta a ocupat în cadrul Prefecturii Arad funcţia de Şef Serviciu Conducerea Instituţiilor Deconcentrate şi Relaţii Internaţionale.



Arad



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite