Protest la un colegiu de prestigiu din Arad: elevii nu vor ca portarul să plece

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Elevii au declanşat un protest spontan FOTO aradon
Elevii au declanşat un protest spontan FOTO aradon

Elevii de la Colegiul „Moise Nicoară” din Arad au protestat astăzi de dragul portarului. Aceştia au declanşat un protest spontan în pauza mare când au ieţit pe scări pentru a cere readucerea portarului pe post.

UPDATE: Şi pe data de 2 martie elevii au protestat în pauza mare şi au cerut readucerea portarului la liceu. 

Ei au spus că Ion Dumitru Roncea este cel mai bun portar pe care l-au văzut. Elevii au declarat că au aflat vestea plecarii de pe facebook, unde portarul Roncea a postat un mesaj de rămas bun de la elevi

„Dragi elevi ai CN.Moise Nicoara,cu regret ţin să vă anunţ că în curând va trebui să ne despărţim..să nu fiţi trişti că nu voi mai fi printre voi, am fost onorat să fiu alături de voi..m-am bucurat la rezultatele voastre deosebite şi mă întristam când vă vedeam supăraţi..a fost frumos, şi de aceea regretul meu este mai mare..ce să fac. Aşa sunt eu..!!nu pot să fiu duşmanul vostru..voi aţi fost şi veţi rămâne prietenii mei mai mici, şi dacă îmi permiteţi, şi copiii mei…eu nu am vrut să vă simţiţi sub teroare…munca mea s-a bazat pe respect…şi sunt fericit că am reuşit să vă fac să înţelegeţi că sunt şi alte metode de a fi respectat şi ascultat…pentru moment doar atât..o seara liniştită şi frumoasa pentru toţi,dragilor..!!!” a scris Ion Dumitru Roncea pe facebook.

Elevii au şi postat pe pagina de socializare mesaje prin care spun că ţineau foarte mult la portar şi că mergeau cu drag la şcoală. 

Vă mai recomandăm: Despre protestele din educaţie, victime şi profesorii de azi

Colegiul Naţional Moise Nicoară va intra în reabilitare pe fonduri europene
 

Arad



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite