„Promenada Inimilor”: primii 100 de participanţi înscrişi vor primi gratuit câte un tricou şi o mapă personalizată

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Fundaţia Româna a Inimii şi Forumul Naţional de Prevenţi , alaturi de cluburile Rotary Club Arad, Rotary Arad Cetate, Rotaract Arad, Rotaract Cetate Arad şi Interact Cetate Arad,  invita aradenii la un cros pentru incurajarea sănătăţii cardiace, cu ocazia zilei Mondiale a Inimii.

„Promenada Inimilor” va avea loc duminica, 28 septembrie. Aceasta a ajuns la cea de a II-a ediţie şi este un concept simplu şi inovator ce are ca scop  încurajarea arădenilor de toate vârstele să faca sport şi mişcare ,lucruri vitale pentru o inima sănătoasă.

Startul se da din faţa Primariei, la ora 10.30.  Traseul de 3,7 km porneşte de pe platoul Palatului Administrativ – Libelula – McDonald’s – Teatru – Sosire Platoul Primariei Municipiului Arad ( 2 ture )
Primii 100 de participanţi înscrişi vor primi gratuit câte un tricou şi o mapă personalizată!

Înscrierile vor avea loc duminică pe platoul din faţa Primăriei, începând cu ora 08:00 şi până la ora 10:00. Înainte de start antrenorii de la Pure Fitness au pregătit  o încălzire pentru toţi participanţii la cros.
Premierea se va face pe doua categorii de grupe: barbaţi şi femei, însă vor mai exista încă trei premii surpriză. acest eveniment se va încheia cu un  zumba mob.

Vă mai recomandăm: Run for future! Cros caritabil la Sala Sporturilor din Ploieşti

VIDEO Zeci de copii au alergat la ''Crosul copiilor Cetăţii Târgovişte''

Arad



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite