Principesa Margareta a anunţat că starea de sănătate a Regele Mihai este în continuare fragilă, dar stabilă

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Membrii Familiei Regale a României au comemorat, duminică, eroii de la Mărăşeşti la Biserica Ortodoxă din comuna Săvârşin, judeţul Arad.

La slujba de pomenire a eroilor care şi-au pierdut viaţa pe câmpul de la luptă de la Mărăşeşti au luat parte Alteţele Lor Regale Principesa Moştenitoare Margareta şi Principele Radu.

Cu această ocazie s-au ridicat rugăciuni pentru Regele Ferdinand Întregitorul, pentru Regina Maria, „Mama Răniţilor” şi pentru memoria Reginei Ana, trecută la cele veşnice în cursul anului 2016.

De asemenea, Principesa Margareta a declarat, după slujbă, că starea de sănătate a Regelui Mihai este în continuare fragilă, dar stabilă pentru moment.

Ceremonia religioasă în memoria eroilor a fost oficiată în prezenţa Înalt Preasfinţiei Sale Timotei, Arhiepiscopul Aradului, la ea participând zeci de localnici din Săvărşin.

Vă mai recomandăm: Familia Regală va comemorara eroii de la Mărăşeşti. Pomenirea va avea loc la Biserica Ortodoxă din Săvârşin

Familia Regală face un traseu de recunoştinţă cu ocazia centenarului marilor bătălii de la Mărăşti-Mărăşeşti-Oituz. Trenul regal pleacă din Focşani
 

Arad



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite