Primăria a primit aviz pentru tăierea a 14 arbori de pe strada Dragalina

0
Publicat:
Ultima actualizare:
O parte din arbori au fost tăiaţi
O parte din arbori au fost tăiaţi

Reprezentanţii Primăriei Arad au anunţat că au spune primit aviz pentru tăierea a 14 arbori de pe Bulevardul Dragalina.

Primarul Falcă a ţinut să precizeze că în fiecare toamnă, se face o analiză a stării fito-sanitare şi a vârstei arborilor, pentru a vedea în ce situaţie sunt aceştia.

„Pregătim o modernizare a străzii Dragalina. Pentru acest lucru am intervenit în zona termoficării, aşteptăm în curând să înceapă lucrările pentru modernizarea reţelelor de gaz. Am solicitat celor de la Inspectoratul Teritorial de Regim Silvic şi Vânătoare Arad să verifice capacitatea unor arbori de pe această stradă. În urma analizei lor am primit avizul de toaletare şi de tăiere a acestor copaci, iar în etapa de modernizare aceştia vor fi înlocuiţi cu copaci ornamentali. La fel cum am făcut în acest an plantând peste 160 de copaci ornamentali în oraş”, a declarat primarul Gheorghe Falcă.

Edilul a mai declarat că arborii despre care vorbim prezintă deja degradări şi înclinaţii mari, prezentând riscul de a afecta zona dedicată trecătorilor. 

Vă mai recomandăm: FOTO Războiul Primăriei Iaşi cu teii continuă. Arbori din Copou sunt tăiaţi chiar de Ziua Mondială a Mediului

Atenţie, cad copacii! Primăria Sectorului 3 anunţă defrişări pentru perioada următoare. Lista integrală a arborilor tăiaţi şi a celor plantaţi

Arad



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite