Prima mega-parcare subterană din oraş va fi în Piaţa Avram Iancu

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Aradul va avea prima parcare subterană chiar în inima oraşului, mai exact în Piaţa Avram Iancu unde vor avea loc diverse modificări. Autorităţile au anunţat că studiul pentru o astfel de parcare va fi gata în câteva zile, după care proiectul şi lucrările vor fi scoase la licitaţie.

Parcarea va oferi peste 500 de locuri amenajate. Pentru arădeni este ca o mană cerească, deoarece numai în acest mod pe centrul oraşului nu se va mai parca pe zona verde sau în locuri interzise.

„Bine ar fi ca proiectul să fie dus la bun sfârşit. Avem nevoie de parcări ca şi de aer”, spune Alexandru Brustur, şofer. Studiul de fezabilitate privind amenajarea parcării subterane va fi inclus în şedinţa de Consiliu Local Municipal de luna viitoare.

Proiectantul a prezentat primăriei două variante pentru amenajarea parcării şi anume: o parcare subterană cu un singur nivel una pe două niveluri ce se întinde sub mai toată suprafaţa pieţei. Cei de la primărie au anunţat că ei preferă varianta care prevede constuirea a două etaje, mai exact 560 de locuri de parcare.Citeşte mai multe despre parcare, mâine dimineaţă, în Adevărul de Banat

Cap de ziar Adevarul Banat
AradPartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite