Poştaşii arădeni vor picheta Palatul Administrativ timp de două ore

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Poştaşii arădeni au ieşit şi altă dată în stradă FOTO arhivă Adevărul
Poştaşii arădeni au ieşit şi altă dată în stradă FOTO arhivă Adevărul

Poştaşii arădeni vor protesta, astăzi, în municipiu. Acţiunea de pichetare va avea loc în faţa Palatului Administrativ şi se va desfăşura între orele 15.00 şi 17.00.

Angajaţii au declanşat protestele împotriva măsurilor de reorganizare anunţate de conducerea companiei, măsuri ce se referă la disponibilizări şi tăieri de venituri.

Poştaşii din întreaga ţară au declanşat luna aceasta acţiuni de protest împotriva managementului Companiei Naţionale de Poştă Română (CNPR). Aceştia sunt revoltaţi de măsurile de reorganizare ce urmează să fie puse în practică de conducerea companiei, măsuri care vizează şi desfiinţarea a zeci de oficii poştale din mediul rural şi urban.

Reprezentanţii Sindicatului Lucrătorilor Poştali spun că un număr de 100 de poştaşi arădeni ar urma să participe, astăzi, la acţiunea de pichetare.

Pentru organizarea protestului a fost depusă o solicitare de avizare la Primăria Municipiului Arad. Sindicaliştii propun un program de consolidare a companiei, bazat pe creşterea de venituri, prin proiecte concrete.

AradPartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite