PORTRET Daniela Tofan, tânăra care vindecă oamenii prin shungit

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Arădeanca ştie secretele cărbunilor şi a piramidelor binefăcătoare şi găseşte soluţii pentru bolnavi. Pasiunea Danielei pentru terapiile complementare a început încă din anii copilăriei, când spunea că pietrele o ajută să se vindece de răceală.

„De mică m-a atras această ştiinţă. Am fost interesată să învăţ despre beneficiile rocilor şi ale piramidelor. Când răceam, obişnuiam să adorm cu câte o piatră în mână şi spuneam că ea m-a ajutat să mă vindec”, a spus Daniela.

În prezent, arădeanca se ocupă cu comercializarea piramidelor şi a sferelor Shungit. Particpă la fiecare târg de terapii complementare, unde încearcă să găsească fiecărui pacient câte un remediu. „Nu contrazic faptul că medicamentele nu sunt bune şi ele la ceva, însă prin terapia Shungit, pacientul recapătă cu totul o altă energie”, a adăugat femeia.

A ajutat sute de persoane

De-a lungul anilor, Daniela a reuşit să vindece sute de persoane prin această terapie. „Îmi place să ştiu că îi pot ajuta pe cei din jurul meu, cu ajutorul piramidelor”, a spus Daniela. Arădeanca a câştigat mai multe premii în urma concursurilor la care a participat, iar acum, împreună cu soţul ei, confecţionează mărgele şi brăţări cu efecte pozitive asupra celui care le poartă.

Daniela îşi aduce aminte cu drag de primul colier lucrat manual de către ea, pe care l-a dăruit unui pacient. „Am studiat mult şi am învăţat din cărţi şi de pe Internet ce trebuie să conţină un lanţ protector. Cu toate produsele particip la târguri, unde le pot explica şi mai multe pacienţilor mei”, a punctat Daniela Tofan.

Tânăra recunoaşte că cel mai bine se pricepe la preparatul apei de shungit. Acest lucru l-a învăţat tot din cărţi, iar acum încearcă să transmită pasiunea şi altor persoane interesate să cunoască tainele terapiilor complementare.

Întrebări şi răspunsuri
Ce obişnuieşti să faci în timpul liber?
Să mă documentez de pe Internet despre terapii şi să gătesc.

Când ai câştigat primul premiu în cadrul unui târg?
Cu aproximativ zece ani în urmă. Era printre primele târguri de terapie la care am participat.

Ce calităţi trebuie să aibă un bun terapeut?
Să ştie să discute cu oamenii, să aibă răbdare şi să se documenteze în permanenţă.

Câtă încredere au arădenii în aceste piramide?
Nu toţi cunosc cât de benefice sunt şedinţele cu piramide, sfere sau cărbuni. La început toţi sunt reticienţi.

Profil
Născută. 3.09.1974, Arad
Studii. Universitatea de Vest „Vasile Goldiş”
Familie. Căsătorită

AradPartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite