Poliţiştii, voluntarii, părinţii şi copiii s-au adunat să sărbătorească româneşte

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Cei care au partiicpat la eveniment
Cei care au partiicpat la eveniment

Asociaţia „Cetatea Voluntarilor” Arad a sărbătorit în incinta Atrium Mall Arad, Ziua Naţională a României. Astfel, împreună au sărbătorit copiii înscrişi la Clubul Copiilor din Cetate, voluntarii, părinţii şi poliţiştii din cadrul Inspectoratul de Poliţie Judeţean Arad.

În cadrul evenimentului cei mici au cântat, au dansat şi au desenat, iar cei mari au avut posibilitatea să-şi exprime gândurile legate de Ziua Naţională, să pună pe hârtie mesajele lor despre însemnătatea acestei zile, locurile preferate din ţară şi din Arad, cel mai frumos cântec românesc, tradiţiile cele mai aproape de sufletul lor, sportivii români preferaţi, locurile în care se simt cel mai în siguranţă şi să transmită mesaje românilor şi poliţiei arădene.

Evenimentul a fost unul special datorită implicării celor mici, care au fost îmbrăcaţi în port popular.

Acesta a debutat prin intonanarea Imnului de Stat al României împreună cu toţi participanţii, după care Părinele Gabriel Maris s-a rugat alături de cei mai tineri români, pentru patria nostră, pentru România.

sarbatoare arad

Poliţistele Compartimentului de Analiză şi Prevenire a Criminalităţii din cadrul  Inspectoratului de Poliţie Judeţean Arad au împărţit steguleţe şi materiale promoţionale relizate cu sprijinul A.T.O.P şi I.P.A. Regiunea 1 Arad, au stat de vorbă cu trecătorii şi împreună cu colegii din cadrul Biroului de Poliţie Rutieră, Biroului de presă şi Serviciului Criminalistic,  au fost lângă cei mici pe tot parcursul evenimentului.

Vă mai recomandăm: Cinci volutari străini se vor afla timp de opt luni la Arad. Aceştia vor participa la diferite activităţi alături de tinerii din Ineu

Preşcolarii de la Grădiniţa PP1 Arad au sărbătorit cum se cuvine Ziua Naţională a României

Arad


Ultimele știri
Cele mai citite

Partenerii noștri