Poliţist român, medaliat cu bronz la Jocurile Mondiale ale Poliţiştilor

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Daniel Lazăr FOTO IPJ Arad
Daniel Lazăr FOTO IPJ Arad

Agentul principal de poliţie Daniel-Raul Lazăr, din cadrul Poliţiei Municipiului Arad a reprezentat I.P.J. Arad, la Los Angeles, unde s-au desfăşurat Jocurile Mondiale ale Poliţiştilor şi Pompierilor (World Police Fire Games), concurând la categoria judo 66 kg. În urma competiţiei poliţiştul s-a clasat pe podium, fiind medaliat cu bronz.

Jocurile Mondiale ale Poliţiştilor şi Pompierilor au avut loc în perioada 07-16 august, în Statele Unite ale Americii, la Los. La ele  au luat parte peste 1.000 de sportivi, din cadrul structurilor de poliţie, situaţii de urgenţă, jandarmerie şi poliţie de frontieră.

Poliţistul arădean are 29 de ani şi este vicecampion naţional la unifight, în urma concursului naţional organizat de M.A.I. la Ploieşti, în primăvara acestui an.

A obţinut numeroase premii la concursuri naţionale şi internaţionale de judo, sport pe care-l practică de la vârsta de 7 ani, sub îndrumarea tatălui său, la rîndul lui poliţist în cadrul I.P.J. Arad (Lazăr Loghin), iar din 2016 se antrenează şi pentru competiţiile de  unifight.

daniel lazar

În aceste zile, Daniel Lazăr va fi recompensat de către autorităţile arădene cu distincţia ”Arădeni cu care ne mândrim”.

daniel lazar

Vă mai recomandăm: Poliţist arădean, vicecampion al României la unifight. El va reprezenta ţara noastră la Jocurile mondiale din SUA

Poliţist campion la rezolvat dosare cu autor necunoscut: „Cel mai greu e că oamenii, deşi observă anumite detalii, au o reticenţă în a discuta cu Poliţia“

Arad



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite