Poliţist de la Penitenciarul Arad, găsit împuşcat la serviciu. Au fost începute mai multe anchete

0
0
Un poliţist de la Penitenciarul Arad a fost găsit împuşcat
Un poliţist de la Penitenciarul Arad a fost găsit împuşcat

Un poliţist de la Penitenciarul Arad a fost găsit împuşcat, sâmbătă, în magazia de armament a unităţii. Echipajul SMURD sosit la faţa locului nu a mai putut face nimic decât să constate decesul. Poliţiştii şi procurorii fac anchete în acest caz

Penitenciarul Arad a transmis, printr-un comunicat de presă, că sâmbătă, în jurul orei 12.00, un poliţist de penitenciare care avea atribuţii de manipulare şi distribuire a armamentului, aflat în serviciu, angajat al penitenciarului, a fost găsit împuşcat, în magazia de armament a unităţii

„Personalul penitenciarului a solicitat, de îndată, sprijinul unui echipaj SMURD, la sosirea echipajului medical fiind constatat decesul. Concomitent, a fost informat Inspectoratul de Poliţie al Judeţului Arad şi Parchetul de pe lângă Tribunalul Arad, în vederea efectuării cercetărilor specifice la faţa locului”, se arată în comunicat. 

Sursa citată a precizat că o echipă multidisciplinară din cadrul Administraţiei Naţionale a Penitenciarelor, coordonată de directorul Direcţiei Management Resurse Umane, s-a deplasat la sediul Penitenciarului Arad, pentru realizarea unei anchete administrative.

Din primele date, reiese că poliţistul s-ar fi sinucis cu arma din dotare, însă deocamdată nu se ştie ce motive ar fi avut acesta să-şi ia viaţa, relatează aradon.

Potrivit sursei citate, purtătorul de cuvânt al Penitenciarului Arad, Ionel Iovescu, a spus că victima avea 32 de ani şi lucra pe postul de agent de trei ani. Angajatul ar fi folosit arma de serviciu pentru a se împuşca la locul de muncă.

Surse din cadrul penitenciarului afirmă că bărbatul nu era cunoscut de către colegi cu probleme de sănătate, emoţionale sau financiare, astfel că deocamdată nu se ştie ce l-ar fi putut împinge la acest gest extrem.

Pe lângă ancheta începută de către procurori, conducerea Penitenciarului Arad a declanşat o anchetă internă.

Vă recomandăm să mai citiţi:

O poliţistă s-a sinucis în baia din gara Strehaia. De ce ar fi recurs la acest gest

Poliţistul din Dărmăneşti care s-a sinucis şi-a tras un glonţ în inimă cu pistolul pe care îl deţinea legal

Arad


Ultimele știri
Cele mai citite