O poliţistă s-a sinucis în baia din gara Strehaia. De ce ar fi recurs la acest gest

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Foto Adevărul
Foto Adevărul

O poliţistă de 25 de ani s-a împuşcat în cap cu propria armă. Aceasta lucra în cadrul Poliţiei Transporturi Feroviare, iar gestul l-ar fi făcut chiar la locul de muncă, în gara din oraşul Strehaia.

„La data de 19 ianuarie a.c., ora 09.42, Inspectoratul de Poliţie Judeţean Mehedinţi a fost sesizat, prin apel 112, de un poliţist din cadrul Poliţiei Transporturi Strehaia, cu privire la faptul că un agent de poliţie, de 25 de ani, ajutor şef de post la Poliţia Transporturi Strehaia, s-a împuşcat în cap, cu arma din dotare, în baia gării Strehaia.

Aceasta a intrat în serviciu la ora 08.00. Era promoţia 2018 a Şcolii de Agenţi de Poliţie Vasile Lascăr Câmpina, iar ultimul aviz psihologic a fost primit în anul 2020. La faţa locului, s-a deplasat o echipă de cercetare, pentru a stabili toate împrejurările producerii evenimentului.", conform IPJ Mehedinţi, citat de Antena 3.

Femeia era căsătorită cu un poliţist din judeţul Dolj şi se presupune că neînţelegerile din căsnicie ar fi făcut-o să recurgă la acest gest.

Turnu-SeverinPartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite