Poliția Arad s-a autosesizat și anunță măsuri după ce o femeie a fost împinsă spre șosea de o altă femeie

0
0

Poliţia Judeţeană Arad anunţă că s-a autosesizat şi că va lua măsuri în cazul unei femei de 39 de ani, fără adăpost şi cunoscută cu afecţiuni psihice, care a împins o altă femeie spre şosea, în timp ce aştepta la un semafor.

masina politie png

Poliția din Arad s-a autosesizat după ce o femeie a fost împinsă în stradă, în timp ce aștepta la semafor FOTO: Arhivă

Verificările au început după ce o femeie a relatat că, în timp ce aştepta la un semafor din municipiul Arad, a fost prinsă de mână şi împinsă din spate de către o altă femeie. Victima a reuşit să se echilibreze pentru a evita să cadă în faţa maşinilor, dar a menţionat că nimeni nu a intervenit să o ajute. Ea a reuşit să o fotografieze pe cea care a împins-o.

Poliţia Judeţeană Arad a anunţat, vineri, că la instituţie nu a fost depusă nicio plângere cu privire la acest incident.

"Poliţiştii Municipiului Arad s-au sesizat din oficiu şi au identificat persoana implicată, ca fiind o femeie de 39 de ani, fără adăpost, cunoscută cu afecţiuni psihice, urmând a se lua faţă de aceasta măsurile legale pentru îndepărtarea oricărui pericol de natura să perturbe ordinea şi siguranţa publică", a precizat sursa citată.

Victima agresiunii susține că se află în stare de șoc și se declarată surprinsă de lipsa de reacție a persoanelor care au asistat la întâmplare. 

„Pe moment, nici nu am realizat ce se putea întâmpla cu adevărat. Abia după ce am ajuns la birou, derulând filmul evenimentului, mi-am dat seama cât de grave puteau fi urmările, dacă m-aș fi dezechilibrat sau nu m-aș fi putut ține suficient de bine pe picioare. Sunt în stare de șoc. Pentru că mașinile veneau cu viteză, iar dacă aș fi căzut ar fi trecut pur și simplu peste mine. Pe cealaltă parte, la trecerea de pietoni aștepta mai multă lume, chiar și bărbați, dar efectiv nu a intervenit nimeni când s-a făcut verde și femeia a trecut strada. Practic, lumea se uita la mine, mai degrabă. Am reușit să fac niște poze. Dar nu am avut curajul să o abordez. Mi-a fost frică” , a declarat victima, conform aradon.ro.

Neputința autorităților 

Zeci de comentarii au apărut la postarea victimei, în care mai multe persoane susțin că au trecut prin experiențe similare provocate de aceeași femeie. 

Cu toate acestea, poliția locală din Arad susține că nu pot fi luate măsuri mai aspre în cazul femeii de 39 de ani.

„Are un handicap la una dintre mâini de unde şi apelativul după care este cunoscută în mediul contravențional (n.n. – Ciunga). A avut în trecut episoade de comportament necontrolat, motiv pentru care a fost condusă de DGPLA la UPU și la Psihiatrie. Cei de acolo nu o pot ține internată continuu, astfel că ajunge din nou pe străzi. Momentan, nu are nici acte de identitate valabile, dar știm că figura în trecut cu domiciliul în municipiul Sibiu. Din datele pe care le deținem, știm că are copii, dar care au fost abandonați în Maternitate” , a declarat Poliția Locală Arad pentru aradon.ro. 

Mai multe - Arad

Ultimele știri

adevarul de weekend jpeg anunt adevarul jpeg

Cele mai citite