Urmărire ca în filme, într-o pădure din Galaţi. Un şofer băut şi cu permisul suspendat a fugit de poliţişti

0
0
politiatata

Un şofer beat şi cu permisul de conducere suspendat a fost urmărit de poliţişti într-o pădure din judeţul Galaţi, deoarece a refuzat să oprească la semnalul poliţiştilor.

Poliţiştii din cadrul posturilor de poliţie Corni şi Drăguşeni,  judeţul Galaţi, aflaţi în serviciul de patrulare, au observat, pe DN24 la ieşirea din localitatea Ghingheşti, un autoturism al cărui şofer a frânat brusc şi a schimbat direcţia de mers.

Poliţiştii au pus în funcţiune semnalele acustice şi luminoase ale autospecialei şi au plecat în urmărirea autoturismului.  Bărbatul aflat la volan a refuzat să se conformeze solicitării de a opri şi şi-a continuat deplasarea către localitatea Adam.

Ajuns într-o zonă împădurită, acesta a abandonat autoturismul, fiind depistat de poliţişti, în extravilanul localităţii Bursucani. 

În urma verificărilor, poliţiştii au stabilit că bărbatul avea suspendată exercitarea dreptului de a conduce autovehicule pe drumurile publice. Acesta a fost testat alcoolscopic, valoarea rezultată fiind de 0,72 mg/l alcool pur în aerul expirat.

„A fost întocmit dosar penal pentru conducerea unui vehicul sub influenţa alcoolului şi conducere fără permis, iar bărbatul a fost reţinut,  pentru 24 de ore, urmând a fi prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Târgu Bujor,  în vederea dispunerii unei măsuri preventive”, a anunţat Poliţia Galaţi. 

Vă recomandăm să mai citiţi: 

Un bărbat beat a adormit la volanul maşinii într-o intersecţie din Galaţi. A încurcat circulaţia aproape trei ore VIDEO

Un poliţist de frontieră s-a urcat băut la volan şi s-a răsturnat pe un câmp, la ieşirea din oraşul Galaţi 

 

Galaţi


Ultimele știri
Cele mai citite