Pentru prima dată în judeţul Arad va avea loc un workshop destinat persoanelor care suferă de celulită

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Daniel Mitre este unul dintre cei mai căutaţi tehnicieni în domeniu
Daniel Mitre este unul dintre cei mai căutaţi tehnicieni în domeniu

Primul workshop destinat persoanelor care suferă de celulită din judeţul Arad va avea loc, duminică 2 iunie 2013, ora 14.00.

Evenimentul este interactiv, are ca scop promovarea sănătăţii prin grija alimentelor pe care le consumăm şi cuprinde workshop-uri cu teme despre sănatate şi tehnici de masaj anticelulitic.

Prezentările şi probele practice sunt susţinute de specialişti în domeniu, printre care şi arădeanul Daniel Mitre, unul dintre cei mai căutaţi tehnicieni în domeniu din Arad.

„Dacă mergem pe termeni medicali, celulita reprezintă un proces de degenerescenţă a celululelor subcutanate care indică un proces cronic de paniculopatie edematoasa fibro-sclerotică sau mai simplu lipodistrofie localizată, provocată de reţinerea lichidului intercelular la nivelul tesuţului celular subcutanat combinată cu o slaba circulaţie şi oxigenare locală. Dorim să oferim celor interesaţi mai multe informaţii practice despre aceste tehnici şi mai ales cât de important este să avem grijă de organismul nostru. Sănătatea şi frumuseţea contează, invităm persoanele interesate să se înscrie la acest workshop" , spune Daniel Mitre, Active Health. Participarea este gratuită, locurile sunt limitate. Înscrierea se face la adresa de email: contact@masajarad.ro, specificând numele, vârsta şi un număr de telefon pentru contact.

Evenimentul este susţinut de Gerovital, emblema internaţională a României în ceea ce priveşte sănătatea şi frumuseţea şi este organizat în locaţia oferită de Salon Maria, str. Eminescu 13 A, Arad.

Mai puteţi citi: INTERVIU Un jurnalist a devenit bărbatul cu „mâinile de aur”

Metoda naturală de a scăpa de celulită, pe care nu o vei afla din saloanele de cosmetică!

Arad



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite