O vârstnică a fost lovită de un Audi tocmai pe zebră

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Femeia a fost preluată de echipajul SMURD
Femeia a fost preluată de echipajul SMURD

Grav accident de circulație în zona Fortuna din cartierul Aurel Vlaicu. O femeie în vârstă de 70 de ani a fost lovită, de un autoturism, în timp ce traversa pe trecerea de pietoni. Martorii au susținut că femeia a respectat culorile semaforului, însă șoferul neatent, nu.

În urma impactului, femeia a fost proiectată câțiva metri de la trecerea de pietoni situată pe Calea Aurel Vlaicu. Unii dintre martorii accidentului au afirmat că femeia a traversat strada pe culoarea verde a semaforului, în momentul în care a fost lovită de un autoturism Audi. 

Un echipaj SMURD a sosit la locul accidentului și a preluat victima pentru a o transporta la spital. Medicii au constatat că femeia are o fractură de gambă dreapta și mai multe traumatisme, printre care și unul cranio-cerebral.

Polițiștii au sosit și ei la fața locului. Șoferul autoturismului Audi le-a spus polițiștilor că el circula regulamentar, pe prima bandă, dinspre intrarea în municipiu spre centru, iar la un moment dat i-a apărut în față un microbuz, care a ieșit de pe o stradă laterală, unde  semaforul funcţiona pe verde intermitent, și pe care l-a ocolit. Microbuzul a oprit în apropierea trecerii de pietoni, dar șoferul autoturismului nu a mai reușit să frâneze, astfel că a lovit-o pe femeia de 70 de ani.

Polițiștii continuă cercetările pentru a stabili împrejurările în care s-a produs accidentul.

Arad



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite