Mii de elevi arădeni au vizitat Târgul Educațional organizat în aceste zile

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Studenţii votează în localitatea în care își fac studiile
Studenţii votează în localitatea în care își fac studiile

Universitatea de Vest „Vasile Goldiş” în colaborare cu Inspectoratul Şcolar Judeţean Arad, au organizat în Campusul Universitar „Vasile Goldiş” cea de-a XIII-a ediţie a „Târgului Educaţiei Universitare”.

Manifestarea s-a bucurat de prezenţa a peste 3000 de elevi ai claselor a XII-a şi a XI-a din şcolile municipiului şi judeţului Arad, părinţi, directori de licee şi grupuri şcolare, cadre didactice, parteneri antreprenoriali, care s-au arătat interesaţi de oferta educaţională a Universităţii de Vest „Vasile Goldiş”.

A fost prezentată întreaga ofertă academică pentru anul universitar 2011-2012 şi recentele succese academice ale Universităţii. În standurile celor 9 facultăţi, au fost expuse cele 44 specializări pentru ciclul licenţă, 54 de specializări masterale şi 12 specializări în cadrul celor două şcoli doctorale şi celor două şcoli postdoctorale.

„Universitatea noastră şi-a prezentat toate domeniile de activitate astfel încât viitorii studenţi să fie familiarizaţi cu realizările şi oferta educaţională universitară de anul viitor”, a declarat rectorul Universității, Aurel Ardelean.
Oferte educaționale
Taxele pentru anul universitar viitor nu le vor depăşi pe cele actuale şi se vor putea achita în 4 rate. De asemenea, nu se percepe taxă pentru plata absenţelor, nu se percepe taxă pentru înscriere şi nu se percepe taxă de admitere.

Arad



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite