Mihai Răzvan Ungureanu se va afla în acest weekend alături de arădeni

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Preşedintele Partidului Forţa Civică, Mihai Răzvan Ungureanu, a susţinut astăzi o conferinţă de presă la noul sediu al filialei din Arad.

Acesta se află pe Bulevardul Revoluţiei vis-a-vis de Primăria Arad.

„Când am urcat la primul etaj m-am speriat că am văzut că scrie PSD, pe urmă mi-am dat seama că noi suntem la etajul al doilea, adică deasupra PSD-ului”, a spus Mihai Răzvan Ungureanu.

Acesta a ţinut să-i mulţumească primarului Gheorghe Falcă, dar şi preşedintelui Consiliului Judeţean, Nicolae Ioţcu pentru că sunt printre puţinii din ţară care au oferit un sediu Partidului Forţa Civică. Preşedintele Partidului Forţa Civică a dorit să precizeze că în următoarele zile va fi alături de arădeni la manifestările dedicate Zilelor Aradului.

De asemenea, acesta a spus că dumincă se va afla la Nădlac, deoarece şi acolo se sărbătoresc zilele oraşului. Alături de senatorul Mihai Răzvan Ungureanu la conferinţa de presă au participat şi Corina Crişan, preşedintele Partidului Forţa Civică Arad şi Ştefan Pirpiliu, secretarul general al Forţei Civice. 

Mihai Răzvan Ungureanu a mai vorbit despre audienţele pe care le are şi la care vin persoane din tot judeţul Arad. Cele mai acute probleme sunt legate de propietăţi, de locuri de muncă,  de taxe şi impozite prea mari şi de şi actul medical. 

Vă mai recomandăm: MRU crede că până la toamnă se va înfiinţa Alianţa DA extinsă

Mihai-Răzvan Ungureanu, despre unirea dreptei: „PNL este prizonierul lui Antonescu“

Arad



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite