Membrii unei grupări specializate în comiterea de infracţiuni cu violenţă au fost reţinuţi. Este vorba despre şase persoane din Arad

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Şase persoane au fost reţinute FOTO arhivă
Şase persoane au fost reţinute FOTO arhivă

Şase persoane au fost reţinute pentru ultraj contra bunelor moravuri şi vătămare corporală gravă de către poliţiştii de investigaţii criminale din cadrul I.P.J. Arad.

Astfel, în perioada iunie – august 2013, membrii grupării, şase persoane, cu vârste între 20 şi 46 de ani, toţi din municipiul Arad, au fost cercetaţi în mai multe dosare penale privind infracţiuni cu violenţă (loviri şi vătămări corporale, precum şi infracţiunea de ultraj contra bunelor moravuri), comise într-un cartier de pe raza municipiului Arad.

„În noaptea de 13 spre 14 august a.c., pe fondul unor neînţelegeri şi a unui conflict mai vechi, membrii grupării i-au aplicat mai multe lovituri cu corpuri contondente unui tânăr  de 24 de ani, din Arad, în urma cărora victima a fost transportată în vederea acordării de îngrijiri medicale la Spitalul Judeţean Arad. În urma examinării medico-legale, aceasta a necesitat pentru vindecare, peste 90 de zile de îngrijiri medicale. Ieri, cele şase persoane au fost reţinute, urmând ca în cursul zilei de astăzi, să fie prezentate Parchetului de pe lângă Judecătoria Arad cu propunere de arestare preventivă, sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de ultraj contra bunelor moravuri şi vătămare corporală gravă”, a declarat coomisar Camelia Tuduce, purtător de cuvânt al Inspectoratului Judeţean de Poliţie Arad. 

Cercetările urmează a fi extinse şi faţă de alte persoane, în vederea stabilirii vinovăţiei acestora şi tragerea la răspunderea penală în alte dosare penale instrumentate de către poliţiştii din cadrul I.P.J. Arad.

Vă mai recomandăm: Trei infractori periculoşi, reţinuţi . Suspecţii au în palmares furturi, o tâlhărie, violare de domiciliu şi conducere fără permis

Poliţia din Italia a organizat cea mai mare operaţiune împotriva mafiei: peste 100 de suspecţi arestaţi

Arad



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite