Megastarul Brigitta se pregăteşte de concert

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Evenimentul este programat pentru această seară în club Nerv din Arad. După acest moment, vedeta se va retrage alături de familie, pentru Paşte. Arădeanca Brigitta Szebenyi, finalista Megastarului, este în această seară invitata specială a băieţilor din trupa B-TON.

După aproape trei ani în Capitală, şi diferite colaborări muzicale, precum cea cu trupa Arena de la Divertis, finalista concursului Megastar, arădeanca Brigitta Szebenyi, s-a întors să petreacă sărbătorile de Paşte alături de familia ei. Tânăra va concerta în această seară alături de băieţii de la trupa B-TON.

„Sunt invitată în această seară la concert şi mă bucur pentru că suntem prieteni foarte buni de ani de zile. Mă bucur când vin la Arad, la familie şi prieteni, pentru că în Bucureşti am o viaţă agitată. Însă nu mă plâng, căci asta mi-am dorit până la urmă”, a mărturisit în această dimineaţă Brigitta Szebenyi. Concertul va avea loc în această seară, de la ora 23.00, în club Nerv din Arad. „Brigitta este o prietenă veche de-a noastră şi ne bucurăm mult că o vom avea alături de noi în această seară. Promitem un concert de zile mari, mai ales că suntem în prag de sărbătoare”, a declarat Fly, solistul trupei B-TON.

Arad



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite