Mallul Galeria va avea în cadrul lui o instituţie publică. Acolo se vor elibera permise, buletine şi paşapoarte

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Arădenii vor merge la cumpărături, dar în acelaşi timp îşi vor putea rezolva problemele privind schimbarea cărţii de identitate sau a altor acte care ţin de Evidenţa Persoanelor. Acest lucru este posibil, deoarece o instituţie publică se mută în mallul care se va deschide în curând.

Vorbim despre prima instituţie publică care se mută în mallul Galeria din Vlaicu.

După Serviciul de evidenţă a persoanelor Arad se vor muta acolo şi paşapoartele. Acest lucru este benefic pentru cei care au magazine în incintă, deoarece cred că aşa îşi vor atrage mai mulţi cumpărători.

Mallul se construişte pe terenul fostului stadion Strungul din cartierul Aurel Vlaicu. Singurul aviz care mai lipseşte este cel al consilierilor locali iar aceştia sunt chemaţi să-şi dea votul vineri în şedinţă de consiliul local.

În proiectul de hotărâre supus votului se arată că alături de acest serviciu, în mallul Galeria Center, aflat în proprietatea acestei firme, se mută şi Serviciul Public Comunitar Regim Permise de Conducere şi Înmatriculări Vehicule şi Serviciul Public Comunitar de Evidenţă şi Eliberare a Paşapoartelor Simple, de sub autoritatea Instituţiei Prefectului – Judeţul Arad.


Arad



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite