Mai multe gherete vor lua locul toaletelor din pieţele arădene

0
Publicat:
Ultima actualizare:

În pieţele din municipiul Arad vor avea loc noi schimbări. De această dată spaţiile comerciale vor lua locul grupurilor sanitare, care vor fi demolate. Piaţa Mihai Viteazul se află printre cele în care vor avea loc modificări.

Astfel, în locul unui grup sanitar vor fi amplasate gherete, la care vor fi comercializate produse tradiţionale din judeţ. Conducerea pieţelor spune că toaletele nu erau folosite. „Am luat decizia de a demola toaletele din cele două pieţe din centrul oraşului şi din hala agroalimentară din Aurel Vlaicu, din zona Z-turilor, pentru ca acestea nu îndeplineau condiţiile de funcţionare din punct de vedere sanitar.

Toaletele erau nefoliste de mult timp”, spune Stelian Nistor, directorul Târguri Oboare Pieţe Arad. Acesta spune că s-a luat decizia ca pe spaţiul rămas liber după demolarea wc-urilor publice din Piaţa Mihai Viteazul să se monteze căsuţe de lemn, în care vor fi comercializate produse tradiţionale. Primele patru căsuţe vor fi montate în Piaţa Mihai Viteazul. „

Dacă vor exista cereri, vor fi amenajate şi în Piaţa Catedralei şi Piaţa Agroalimentara din cartierul Aurel Vlaicu. Ele vor costa în jur de 3.000 de lei fiecare şi vor rămâne definitiv în piaţă”, mai spune directorul. 

Arad



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite