Locatarul unui bloc, mesaj către vecina care umblă pe tocuri la 7 dimineața: „Ți le scot și te bat cu ele în cap“

0
Publicat:

Deranjat de zgomotele auzite, locatarul unui bloc din Arad a lipit pe ușa de la intrare în scară un bilețel amenințător. El a fost scos din minți de o vecină care merge pe tocuri la ora 7 dimineața.

Biletul a stat ore întregi lipit pe geam FOTO Claudia Untaru
Biletul a stat ore întregi lipit pe geam FOTO Claudia Untaru

Dacă până acum o parte dintre locatari se luau de câinii plimbați care fac mizerie pe scară, de sexul zgomotos de la miezul nopții, acum a venit rândul purtătoarelor de tocuri să fie puse la zid.

Ultimul caz este cel al unui locatar dintr-un bloc din municipiul Arad, care a fost așa de supărat încât a lipit pe geamul de la intrare în scară un bilețel în care se leagă de o vecină care poartă încălțări cu toc. Nemulțumirea este că aceasta face gălăgie la primele ore ale dimineții. 

Madam care umbli pe tocuri la 7 a.m. la -7 grade Celsius, dacă mai odată trezești tot blocul la 7 a.m. cu tocurile, ți le scot și te bat cu ele în cap”, este mesajul scris pe un bilețel de culoare galbenă.

Mesajul i-a distrat pe unii locatari ai blocului, în timp ce alții au spus că tonul este cam amenințător.

Este un mesaj agresiv, mi se pare chiar amenințător. Trebuie să avem toleranță”, a spus unul dintre vecini, un bărbat care a văzut bilețelul cu pricina.

Vorbim despre un bloc care are o sută de apartamanete și nouă etaje. Unii, mai în glumă, mai în serios, au sugerat că femeia care face gălăgie cu tocurile să poarte adidași sau șlapi până la ieșirea din scară sau să încerce să meargă în mâini. 

Am văzut postate pe paginile de socializare tot felul de anunțuri și mesaje transmise între vecini, dar nu am crezut că și la noi sunt oamenii așa de sensibili. O vreme, aici în bloc, o tânără lipea pe oglinda de la lift mesaje pozitive, ne bucurau. Alea erau faine”, mai adaugă alt locatar al blocului din Arad. 

Arad



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite